Baba Zene – Pocak Zene

BABA ZENE-POCAK ZENE

Minden várandós édesanya és magzata között van egy alapvető fizikai kapcsolat. Akaratlanul is folyamatosan hatnak egymásra. A ringatózó anya ringatja a benne növekvő életet, és ha dúdol valamit, akkor azt a magzat nagyjából 24 hetes korától már hallja.

Nem kell zenésznek lennünk ahhoz, hogy hangunkkal kifejezzük a szeretetünket születendő gyermekünk felé. Ehhez csak arra van szükség, hogy megtaláljunk néhány dallamot, ami nekünk is tetszik, és rá is pozitív hatással van.

Lehet, hogy szívesen használjuk az énekhangunkat, de jól esik más kismamákkal közösen megkeresni azokat a melódiákat, amelyekkel tudatosan is építeni kezdjük az anya-gyermek kapcsolatot.

Az is előfordulhat, hogy nem vagyunk énekes pacsirták, mégis szeretnénk bátorságot és ötleteket meríteni ahhoz, hogy miként varázsoljunk harmonikus légkört ritmikus hangadások segítségével, hiszen gyermekünknek csak az számít, hogy a mi hangukkat hallja, amint súgunk, búgunk, dúdolunk neki.

A pocak-zenén közösen keressük és ismerjük meg azokat a ritmusokat és hanghatásokat, mondókákat és dallamokat, amik a legalkalmasabbak minderre.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket, ellazító, felfrissítő, elvárásoktól mentes és vidám foglalkozásainkra!

A pontos időpontokat itt találod:

https://www.facebook.com/Pocak-Zene-109111798527708